perjantai 18. marraskuuta 2016

Ruukutuspöytä

Kesää muistellessa ja valokuvia selaillessa täytyy ne kasata eri aiheiden alle. Siksi nämä julkaisut aivan eri aikana, kun ne todellisuudessa ovat tapahtuneet. Ei minulla ollut tietokonettakaan jolla olisin voinut kesällä tätä tehdä. Mutta nyt on toisin ja parempi myöhään kun ei ollenkaan.

Harrastelijaviljelijällä on hyvä olla ruukutuspöytä. Se valmistui vanhasta tiskipöydänkannesta, joka oli menossa jo kaatopaikalle joltain rakennustyömaalta. Onneksi on tuo käsistään kätevä mies, joka toteuttaa emännän kummallisia toiveta, ainakin aika ajoin joskus lyhyemmän ja joskus todella pitkän taivuttelun jälkeen


Ruukutuspöydän alla on pyörät, jotta voin sen lykätä nurmikolle, jossa ei tarvitse niin tarkasti välittää, vaikka mullat lentää ja vesi roiskuu.

Työn touhussa sopivalla korkeudella. Miten riemullista oli tehdä työtä tällä tavalla
Siihen viherhuoneen nurkkaan se sitten asettui. Sisällä kasvihuoneessa ei juurikaan ole tullut pöytää käytettyä, koska en malta sotkea paikkoja huoneen sisällä.
Ruukutuspöydän käyttö jatkui myöhälle syksyyn saakka. Melkein lumisateessa vielä pihassa lämpöisellä vedellä pesin multaisia kukkaruukkuja kevättä varten valmiiksi. Eli ensi kesää odotellessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti