perjantai 18. marraskuuta 2016

Kasvihuoneen valmistuminen

Näin talven tullen on sitten päivitettävä kesämuistoja kuvien kautta. Eihän sitä kesällä jouda tällaita tekemään. Mutta näiden kautta on ihana muistella mennyttä kesää ja unelmoida seuraavasta. Sain sitten viimeinkin toisen kasvihuoneen pihamaalleni. Monen monta vuotta olen siitä haaveillut muovisen ja viinirypäleistä täyttyvän kasvihuoneen tilalle. Viinirypäleitä ei kuitenkaan malttanut eikä voinutkaan siirtää tähän uuteen, sillä se tarvitsee syvän maan elääkseen ja ne on jo juurtuneet hienosti vuosien varrella. Uusi vihermaja tulikin toiseen paikkaan.
Lisää kuvateksti
Tästä se alkaa rakentua, unelmien kasvuhuone. Huhtikuussa 2016 heti lumien sulettua alkoi mittailus ja rakennustouhu sekä meillä että naapurissa.

Laatoitus hiekkapedin päälle
Kivijalan muuraus


Runko alkaa nousta

Sekavan näköistä rakennustouhua

Maalaushommia riitti, kun halusin valkoisen rungon
Ensimmäiset ikkunat asennettuna

Muutamassa ikkunassa oli valmiina kaihtimet ja ne jätettiin siltä varalta että tulee tulikuuma kesä ja polttaa kaikki kasvit sisällä.

Taivas vielä näkyy


Vesikattokin viimein saatiin päälle

Melkein viimeisteltynä. Meille tuli liukuovet sivuseinälle. Tarkoitus on ollut saada sellainen aukko, josta mahtuu ajamaan maitokärryllä sisään. Kasvihuoneen suunnan ratkaisi myös pihan voimakas vietto alaspäin. Olen tyytyväinen ratkaisuun.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti