perjantai 23. lokakuuta 2015

Virkattua lahjoitukseen

Pilttipurkkien uusiokäyttö ja virkkaus sopivat hienosti yhteen. Kun ei piltti-ikäisiä lähipiirissä ole, olen saanut purkkeja työkavereiden lahjoittamana. Purkkien loppuessa kävin myös dyykkaamassa lähiseudun lasinkeräyslaatikon. 
Värejä piti kokeilla monenlaisia. Valkoinen sopii kaikkeen, itselläni valkoiset lyhdyt ovat pesuhuoneessa ja saunoessa niiden sytyttäminen luo hienon tunnelman. Punainen on niin jouluinen väri, että huikaisee. Sinistä virkatessa ajattelin isänmaata ja itsenäisyyspäivää. Mintunvihreää lankaa oli niin paljon, että piti kokeilla. Ja pinkin ja vaaleanpunaisen sävyjä monenlaista, lienee tuo lempivärini. Mustastakin tuli ihan käyttökelpoinen.
Tabletille kehitin pussukan, joka laukussa suojaa sitä ja sen voi kahvasta nostaa helposti pois. Värikäs pussi erottuu yleensä mustasta laukusta helposti. Tähän sopii esim. 10,1 tuuman iPad , joka itselläni on.

Kun näitä ei itse tarvitse, päädyin lahjoittamaan ne joulumyyjäisiin lähetyksen hyväksi. Sellofaaniin käärittynä ihan hienon näköinen.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti