Sivut

maanantai 9. toukokuuta 2016

Äitienpäiväpäivällinen

Ruoanlaittoon hurahtaneet tytär ja vävy halusivat juhlistaa äitienpäivää erikoisella päivällisellä. Neljän ruokalajin ateriaa valmisteltiin jo edellisenä päivänä. Ja hyvää oli. Ilma oli kuin linnunmaitoa, kun kesä otti pienen varaslähdön toukokuun alussa.

1. Ateria: paistettua halloniumjuustoa paholaisen hillolla ja salaattia.
2. Ateria: täytetyt krepit aurajuustokastikkeella. Sisällä pekonia, herkkusieniä ja marinoitua punasipulia
3. Ateria: bouillabaisse
4. Ateria= jälkiruoka. Suklainen kerrosjälkiruoka
Ja palan painikkeekkeena laukkuherkku äidin mieleen!!!
NAM, NAM,,,
Kiitos, olen sanaton!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti